Uw Totaal Leverancier voor Hekwerken en Poorten!

Hoogwaardig kwaliteit hekwerk & poorten!

Garantie voor privacy en beveiliging met onze topkwaliteit hekwerken!

Uw partner voor sierhekken en hekwerk op maat in Budel

Govers Sierhekwerk in Budel, niet ver van Weert, is uw totaalleverancier als het gaat om sierhekken en hekwerk op maat. Ook voor uw toegangscontrole, buitenbeveiliging, tuinafscheidingen en elektrische deuropener is Govers Sierhekwerk de ideale partner. Wij zijn onder andere officieel FAAC-dealer voor zowel particulieren als bedrijven. Voor diverse bedrijven hebben we ook industriële draaipoorten geplaatst.

Sierhekken en hekwerk op maat voor uw balkon of tuin

Of u nu tuinpoorten of tuinhekken , zoals een sierhekwerk of houten poort, een balkonhek, afrastering of effectieve beveiliging zoals slagbomen op uw bedrijventerrein nodig heeft; bij ons alles is mogelijk. Vanzelfsprekend bieden wij ook sierhekken en ander hekwerk op maat aan. Bij Govers, gevestigd in Budel, heeft u altijd de mooiste en meest effectieve oplossing. Uiteraard tegen de beste prijs!

De specialiteit van Govers Sierhekwerk is het produceren van sierhekken en andere soorten hekwerk op maat. Speciaal voor uw tuin of perceel maakt Govers een hek dat perfect past. De sierhekwerken worden geplaatst door onze eigen monteurs, zodat we u kunnen verzekeren van vakwerk en de beste kwaliteit.

Wilt u meer weten?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Bezoeken i.v.m. Corona

In verband met de Corona crisis en voor de veiligheid van ons personeel, stellen wij het op prijs indien u telefonisch contact met ons opneemt indien u ons wilt bezoeken.

Telefoonnummer: 0495 – 494453.

Wij hopen op uw begrip / medewerking in deze!