Heeft u interesse in onze diensten?

Sier hekwerk

Sier hekwerk

Industrieel hekwerk

Toegangscontrole

Home » Automatische slagboom

Automatische slagboom

Wenst u een automatische slagboom voor bijvoorbeeld de toegang tot uw bedrijfsterrein? Om verzekerd te zijn van het beste resultaat maakt u hiervoor het best gebruik van de diensten van Govers Sierhekwerk in Budel, niet ver van Weert. Als specialist in sierhekwerken en hekwerk op maat, maar ook in allerlei soorten toegangspoorten, garanderen wij u een automatische slagboom die volledig naar uw wens is. Ontdek de mogelijkheden en geef uw voorkeuren aan ons door!

Een automatische slagboom voor een volledige controle over uw toegang

Automatische slagbomen worden vaak gebruikt voor openbare terreinen, bijvoorbeeld om de bezetting van een parkeerterrein te controleren en om betaald parkeren in te voeren. U kunt een dergelijke slagboom echter ook goed gebruiken voor de toegang tot uw bedrijfsterrein. Met de nieuwste technieken, waar Govers Sierhekwerk in Budel uitgebreide kennis over heeft, zorgen we ervoor dat uw systeem betrouwbaar en accuraat functioneert. Dit geldt natuurlijk ook wanneer u een andere vorm van toegangscontrole laat installeren, zoals een automatisch hek of een schuifpoort. Deze bieden wij overigens ook aan particulieren aan.

Vraag naar de vele mogelijkheden

Wij luisteren graag naar uw wensen voor uw automatische slagboom. Hiervoor neemt u contact met ons op via 0495-494453 of het contactformulier. Door ons precieze maatwerk bent u verzekerd van een duurzame, mooie en betrouwbare slagboom en/of een beveiligingshek dat op alle vlakken perfect op uw terrein aansluit.

Bezoeken i.v.m. Corona

In verband met de Corona crisis en voor de veiligheid van ons personeel, stellen wij het op prijs indien u telefonisch contact met ons opneemt indien u ons wilt bezoeken.

Telefoonnummer: 0495 – 494453.

Wij hopen op uw begrip / medewerking in deze!