designhekwerken

Design hekwerken

Voor degenen die een unieke en exclusieve uitstraling wensen is het mogelijk om een ‘design hekwerk’ op maat te realiseren. Design hekwerken kenmerken zich door excentriekere vormen en wijken af van de meer gangbare soortgenoten. Govers Sierhekwerk levert en realiseert o.a. hekwerken ontworpen door Harry Boley. Onderaan de pagina vindt u enkele voorbeelden.

Waarom design hekwerk?

Een hekwerk is er in eerste instantie voor uw veiligheid of privacy, maar het kan daarnaast natuurlijk ook bijdragen aan de verfraaiing van uw huis en tuin. Zeker wanneer u kiest voor een design hekwerk weet u zeker u een mooie blikvanger gaat hebben. Natuurlijk is het uiterlijk van een het hekwerk smaakgevoelig, kiest u bijvoorbeeld juist voor strak design of eerder voor een design met veel krullen en rondingen?

Advies design hekwerken

Wanneer u van plan bent design hekwerk aan te schaffen is het aan te raden hier maatwerk advies over in te winnen bij onze specialisten. U kunt zich op verschillende vlakken laten adviseren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het soort hekwerk, het budget, de afmetingen en de kleur die het beste past bij uw omgeving en huis.

Of het nu gaat om design hekwerk voor uw balkon of tuin, Govers Sierhekwerk geeft u graag een advies op maat. Met jarenlange ervaring en een uitgebreid assortiment aan hekwerken kunnen wij voor iedere smaak het ideale hekwerk leveren. Wij beschikken over design hekwerk welke uw woning alle eer aandoet!

Design hekwerken

Exclusief design door Harry Boley

Exclusief design door Harry Boley

Sierhekwerk speelplaats

Sierhekwerk speelplaats.

Doorsnedehekwerk

Doorsnede hekwerken. Deze hekwerken zijn voorzien van een unieke structuur.