Heeft u interesse in onze diensten?

Sier hekwerk

Sier hekwerk

Industrieel hekwerk

Toegangscontrole

Home » Draaipoort Budel

Draaipoort Budel

Bent u op zoek naar een betrouwbare leverancier die u aan een draaipoort kan helpen? Dan bent u op zoek naar Govers Sierhekwerk uit Budel, in de buurt van Weert. Wij zijn namelijk een specialist als het gaat om het produceren en plaatsen van diverse soorten hekwerken en sierpoorten. Wanneer u een industriële draaipoort nodig heeft om uw industrieterrein of bedrijventerrein te beschermen, dan bent u bij onze specialisten aan het juiste adres.

Een industriële draaipoort is ideaal om terrein te beveiligen

Wanneer u door Govers Sierhekwerk uit Budel een industriële draaipoort laat plaatsen, dan weet u zeker dat u een degelijke beveiliging in huis haalt. Deze poort die wij aanbieden houden indringers van uw terrein af. De kans op diefstal en/of schade neemt hierdoor aanzienlijk af. Dankzij de moderne uitstraling van de draaipoorten, zijn ze ook niet storend voor het aanzicht. Het oog wil immers ook wat. Wij bieden draaipoorten in standaardvormen en formaten aan, maar wanneer u vermoedt dat deze niet voldoen aan uw eisen, dan bespreken wij met u graag de mogelijkheden voor een poort op maat. Tevens is het mogelijk om uw hek in een andere kleur te laten maken of deze een speciale behandeling te geven.

Laat ons weten wat welke poort u wenst

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die wij voor een draaipoort op maat aanbieden? Neem dan een kijkje op de website en ontdek het hele assortiment. Bekijk daarbij tevens de verschillende schuifpoorten en hekopeners. Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0495-494453 of het contactformulier in te vullen.

Bezoeken i.v.m. Corona

In verband met de Corona crisis en voor de veiligheid van ons personeel, stellen wij het op prijs indien u telefonisch contact met ons opneemt indien u ons wilt bezoeken.

Telefoonnummer: 0495 – 494453.

Wij hopen op uw begrip / medewerking in deze!