Heeft u interesse in onze diensten?

Sier hekwerk

Sier hekwerk

Industrieel hekwerk

Toegangscontrole

Home » Draaipoort Budel

Draaipoort Budel

Bent u op zoek naar een betrouwbare leverancier die u aan een draaipoort kan helpen? Dan bent u op zoek naar Govers Sierhekwerk. Wij zijn namelijk een specialist als het gaat om het produceren en plaatsen van diverse soorten hekwerken en sierpoorten. Wanneer u een industriële draaipoort nodig heeft om uw industrieterrein of bedrijventerrein te beschermen, dan bent u bij Govers Sierhekwerk aan het juiste adres.

Industriële draaipoort: ideaal om terrein te beveiligen

Wanneer u door Govers Sierhekwerk een industriële draaipoort laat plaatsen, dan weet u zeker dat u een degelijke beveiliging in huis haalt. De industriële draaipoorten die wij aanbieden houden indringers van uw terrein af. De kans op diefstal neemt bovendien aanzienlijk af. Dankzij de moderne uitstraling waarover de draaipoorten beschikken, zijn ze ook niet storend voor het aanzicht. Het oog wil immers ook wat. Govers Sierhekwerk biedt draaipoorten in standaardvormen en – formaten aan, maar wanneer u vermoedt dat deze niet voldoen aan uw eisen, dan bespreken wij met u graag de mogelijkheden voor een draaipoort op maat. Tevens is het mogelijk om uw hek in een andere kleur te maken of deze een speciale behandeling te geven.

Laat ons weten wat welke poort u wenst

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die wij ten aanzien van een draaipoort op maat aanbieden? Neem dan een kijkje op de website en ontdek het hele assortiment. Bekijk daarbij tevens de verschillende schuifpoorten en hekopeners. Neem dan contact met ons op, door te bellen naar 0495-494453.

Bezoeken i.v.m. Corona

In verband met de Corona crisis en voor de veiligheid van ons personeel, stellen wij het op prijs indien u telefonisch contact met ons opneemt indien u ons wilt bezoeken.

Telefoonnummer: 0495 – 494453.

Wij hopen op uw begrip / medewerking in deze!