Heeft u interesse in onze diensten?

Sier hekwerk

Sier hekwerk

Industrieel hekwerk

Toegangscontrole

Home » Elektrische schuifpoort Budel

Elektrische schuifpoort Budel

Govers Sierhekwerk uit Budel, niet ver van Weert, is uw partner als het gaat om het aanschaffen en laten installeren van een elektrische schuifpoort. Wij hebben diverse modellen van dit type poort in ons assortiment. Maar naast standaardhekwerken kunnen wij ook een hekwerk op maat maken, op basis van uw eisen en wensen. Onze deskundige monteurs zorgen voor een vakkundige installatie van uw hek. Voor producten en een service van de beste kwaliteit zit u bij ons goed.

Beveiliging voor uw bedrijventerrein: een elektrische schuifpoort

Ongenodigde gasten wilt u natuurlijk liever niet op uw bedrijventerrein of industrieterrein aantreffen. Met een elektrische schuifpoort van Govers Sierhekwerk uit Budel beschermt u uw terrein tegen indringers en voorkomt u diefstallen. Tevens beschikken we over speedgatesystemen, waardoor uw elektrische schuifpoort sneller opent en sluit. Wij bieden diverse soorten elektrische schuifpoorten aan:

  • Comfort-liner: een vrijdragende aluminium schuifpoort die staat voor functionaliteit, energiezuinigheid en een goede prijs-/kwaliteitverhouding.
  • A liner schuifpoort: symmetrisch opgebouwde schuifpoort met een geïntegreerde slotconstructie, dichtwaaibeveiliging en afgeschermde wielen.

Reken op advies op maat

Op onze website kunt u de details van onze diverse modellen bekijken. Op basis hiervan kunt u beslissen welke elektrische schuifpoort het beste aansluit bij uw eisen en wensen. Komt u er zelf niet uit en twijfelt u welke poort u door Govers Sierhekwerk zou moeten laten installeren? Bel dan even naar 0495-494453 of vul het contactformulier in. Wij helpen u graag in omgeving Eindhoven en Weert met het maken van een keuze voor de meest geschikte elektrische schuifpoort.

Bezoeken i.v.m. Corona

In verband met de Corona crisis en voor de veiligheid van ons personeel, stellen wij het op prijs indien u telefonisch contact met ons opneemt indien u ons wilt bezoeken.

Telefoonnummer: 0495 – 494453.

Wij hopen op uw begrip / medewerking in deze!