Elektrische garagedeur - bediening - Govers Sierhekwerk

Elektrische garagedeur

Garagedeur automatisering maakt het openen van uw garagedeur een stuk gemakkelijker. Een simpele druk op de knop  of het omdraaien van uw sleutel volstaat om u toegang te verschaffen tot uw garage. U hoeft niet meer de auto uit, de deur te openen en handmatig omhoog te schuiven om vervolgens de auto naar binnen of naar buiten te rijden. Gemak dient de mens. Govers Sierhekwerk maakt als erkend FAAC dealer alleen gebruik van de beste technieken voor het openen en sluiten van uw garagedeuren. U bent dus verzekert van de beste kwaliteit voor uw garagedeur.

elektromechanische aandrijving D600-D700HS

  • Het onomkeerbare systeem garandeert een mechanische vergren- deling van de deur wanneer de motor niet in werking is, zodat er geen slot hoeft te worden geïnstalleerd • Ingebouwde sturing met anti-beknellingsmechanisme d.m.v. encoder, conform met de europese regelgeving. • Versnelling / vertraging zowel bij openen als bij sluiten, diverse bedrijfslogica’s en veiligheidsvoorzieningen • […]

Elektrische garagedeur voor uw garage?

Natuurlijk wilt u ervoor zorgen dat uw garage veilig is, onze elektrische garagedeuren zijn dan ook altijd van de hoogste kwaliteit. Dankzij ons eigen montageteam is het mogelijk om voor vrijwel iedere garage een elektrische deur te plaatsen. Desgewenst met meerdere openers zodat alle gezinsleden hiervan gebruik kunnen maken! Gemak dient de mens, zo ook met een elektrische deuropener van Govers Sierhekwerk. Vraag ons naar de voorwaarden.