Topkwaliteit slagbomen

FAAC Slagbomen - Govers Sierhekwerken

Bij Govers Sierhekwerk bent u altijd verzekerd van topkwaliteit slagbomen. Govers Sierhekwerk is officieel FAAC dealer wat er voor zorgt dat wij alleen gebruik maken van de beste producten. Een FAAC slagboomsysteem sneller en gebruiksvriendelijker dan ieder ander slagboom systeem.

 

B680 Hydraulische slagboom 24V FAAC

Automatische slagboom voor bomen van 2 tot 8 m Hybride Technologie: Hydraulisch + borstelloze 24V motor Slagboom met veer voor “onbeperkte levensduur”: tot 2.000.000 cycli bij continue gebruik zonder speciale tussenkomst Logistiek optimaal: één enkel slagboommodel met twee types veren voor combinatie met masten van 2m tot 8m, versie links of rechts en voor verschillende […]

 

Meer dan slagbomen

Govers Sierhekwerk kan u meer leveren dan alleen de slagbomen om uw toegang in de gaten te houden. U kunt bijvoorbeeld een slagboom combineren met schuifpoorten, toegangscontrole systemen of Bollards. De combinatie van de toegangscontrole door middel van een slagboom met intercom bijvoorbeeld. Daarnaast bied Govers Sierhekwerk ook de mogelijkheid om uw totale perceel te beveiligen door middel van een op maat gemaakt hekwerk. Uw gehele terrein is dan voorzien van de best mogelijke beveiliging.

Slagbomen op maat gemaakt

Wij kunnen voor iedere situatie juiste maat slagboom plaatsen en zorgen voor een optimale werking van de slagboom. Door alleen gebruik te maken van onze eigen monteurs kunnen wij u verzekeren van een juiste plaatsing van slagbomen. Neem contact op met een van onze verkopers voor een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden voor het plaatsen van doorrijbeveiliging voor uw perceel.