Heeft u interesse in onze diensten?

Sier hekwerk

Sier hekwerk

Industrieel hekwerk

Toegangscontrole

Home » Hekwerk plaatsen Budel

Hekwerk plaatsen Budel

Hekwerk vakkundig plaatsen laat u doen door Govers Sierhekwerk uit Budel. Naast dat wij een totaalleverancier van hekwerken en sierpoorten zijn, dragen wij ook grote zorg voor het plaatsen van ieder soort hekwerk. Niet alleen bedrijven kunnen gebruikmaken van onze dienstverlening, ook particulieren helpen wij graag aan een geschikt hekwerk.

Uw hekwerk op professionele wijze laten plaatsen

Bij Govers Sierhekwerk in Budel, niet ver van Weert, kunt u terecht voor diverse soorten hekwerken, waaronder:

  • Industriële hekwerken: uiterst geschikt voor de beveiliging van terreinen of grondgebieden.
  • Sierhekwerken: bedoeld als sierlijke afscheiding van bijvoorbeeld een tuin of een perceel.
  • Design hekwerken: een uniek en exclusief type hekwerk dat op maat gemaakt wordt. Kan gebruikt worden als omheining van een balkon of een tuin.

Voor al onze soorten hekwerken geldt dat wij diverse standaardmodellen in ons assortiment hebben, maar ook dat wij een hekwerk op maat kunnen maken op basis van uw eisen en wensen. Wanneer u uw keuze voor een bepaald soort hekwerk gemaakt heeft, dan komen onze vakkundige medewerkers uw hek op professionele wijze plaatsen.

HEKMERK: veilig hekwerk, goede service

Govers Sierhekwerk uit Budel beschikt over het HEKMERK. Met dit keurmerk kunnen wij aantonen dat wij enerzijds kwalitatief goede hekken en poorten leveren, die voldoen aan de Europese wetgeving ten aanzien van hekwerk. Anderzijds kunnen wij onze klanten een vakkundige en professionele dienstverlening beloven betreffende het plaatsen van hekwerk. Een hekwerk van de hoogste kwaliteit kopen en laten plaatsen met de beste service, daarvoor moet u bij Govers Sierhekwerk zijn. Heeft u vragen over onze producten en diensten? Bel dan gerust even naar 0495-494453 of vul het contactformulier in.

Bezoeken i.v.m. Corona

In verband met de Corona crisis en voor de veiligheid van ons personeel, stellen wij het op prijs indien u telefonisch contact met ons opneemt indien u ons wilt bezoeken.

Telefoonnummer: 0495 – 494453.

Wij hopen op uw begrip / medewerking in deze!