• slide3

    Hekwerk Brabant

    van Govers sierhekwerk
VCA
NHI
Hekmerk

Voor kwalitatief goed hekwerk voor de beste prijs gaat u natuurlijk naar Govers Sierhekwerk, dé specialist voor hekwerken en sierpoorten in Brabant. Wij zijn een totaalleverancier en kunnen u exact het klassiek of modern hekwerk leveren dat u zich wenst. Dat geldt niet alleen voor bedrijven, maar ook voor particulieren. Reken op onze jarenlange ervaring en vakkundigheid wat betreft diverse soorten hekwerken.

Hekwerk van de hoogste kwaliteit in Brabant

Govers Sierhekwerk produceert sinds 1974 diverse soorten hekwerken op maat. Dit beschouwen wij als een ambacht. Ondertussen hebben wij het HEKMERK gekregen, een betrouwbaar keurmerk waarmee wij kunnen aantonen dat onze producten voldoen aan de Europese wetten, regels en veiligheidsnormen op het gebied van hekwerken en poorten. Ook staat HEKMERK voor specialistische vakkennis, hoogwaardige kwaliteit en professionele dienstverlening bij de aankoop van een modern of klassiek hekwerk. Kortom, vanuit Budel in Brabant, verkopen wij hekwerk van de hoogste kwaliteit en zorgen voor een deskundige plaatsing ervan.

Hekken en poorten voor diverse doeleinde

Of uw hekwerk nu moet dienen als een sierlijke afscheiding of als terreinbeveiliging, Govers Sierhekwerk, dé specialist op het gebied van hekwerken en poorten in Brabant, is uw partner. Zo kunnen we een industrie hekwerk leveren, maar ook een houten hekwerk voor in uw tuin met de keuze uit enkele of dubbele poorten. Wij horen graag van u waarmee wij u van dienst kunnen zijn. Op onze website vindt u ons volledige aanbod aan hekwerken, zoals industriële hekwerken, sierhekwerken en design hekwerken. Heeft u een vraag over een poort die u op onze website heeft gezien? Bel dan gerust even naar 0495-494453 voor gedegen advies op maat.