Hekwerk plaatsen - Govers sierhekwerk
 • slide3

  Hekwerk plaatsen

  van Govers sierhekwerk
VCA
NHI
Hekmerk

Hekwerk vakkundig plaatsen in omgeving Weert, Valkenswaard en Eindhoven laat u doen door Govers Sierhekwerk. Naast dat wij een totaalleverancier van hekwerken en sierpoorten zijn, dragen wij ook grote zorg voor het plaatsen van ieder soort hekwerk. Niet alleen bedrijven kunnen gebruikmaken van onze dienstverlening, ook particulieren helpen wij graag aan een geschikt hekwerk.

Hekwerk op professionele wijze laten plaatsen

Bij Govers Sierhekwerk kunt u terecht voor diverse soorten hekwerken, waaronder:

 • Industriële hekwerken: uiterst geschikt voor de beveiliging van terreinen of grondgebieden.
 • Sierhekwerken: bedoeld als sierlijke afscheiding van bijvoorbeeld een tuin of een perceel.
 • Design hekwerken: een uniek en exclusief soort hekwerk dat op maat gemaakt wordt. Kan gebruikt worden als omheining van een balkon of een tuin.

  Voor al onze soorten hekwerken geldt dat wij diverse standaardmodellen in ons assortiment hebben, maar dat wij ook een hekwerk op maat kunnen maken, op basis van uw eisen en wensen. Wanneer u uw keuze voor een bepaald soort hekwerk gemaakt heeft, dan komen onze vakkundige medewerkers uw hek op professionele wijze plaatsen.

  HEKMERK: veilig hekwerk, goede service

  Govers Sierhekwerk beschikt over het HEKMERK. Met dit keurmerk kunnen wij aantonen dat wij enerzijds kwalitatief goede hekken en poorten leveren, die voldoen aan de Europese wetgeving ten aanzien van hekwerk, anderzijds kunnen wij onze klanten een vakkundige en professionele dienstverlening beloven betreffende het plaatsen van een hekwerk. Een hekwerk van de hoogste kwaliteit kopen en laten plaatsen met de beste service, daarvoor moet u bij Govers Sierhekwerk zijn. Heeft u vragen over onze producten en diensten? Bel dan gerust even naar 0495-494453.