Beveiligingshek - Govers sierhekwerk
  • slide3

    Beveiligingshek

    van Govers sierhekwerk
VCA
NHI
Hekmerk

Bent u op zoek naar een degelijk beveiligingshek met een mooie uitstraling? Dan bent u bij Govers Sierhekwerk aan het juiste adres. Ons bedrijf is uw totaalleverancier van ieder soort hekwerk in omgeving Weert, Valkenswaard en Eindhoven. Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is om een terrein te beveiligen, maar dat het aanzicht van uw bedrijf ook uiterst belangrijk is. Dankzij onze jarenlange ervaring met het produceren en plaatsen van hekwerken, weten wij veiligheid en design in onze hekwerken te combineren.

Beveiligingshek nodig? Keuze uit diverse soorten hekwerken

Heeft u een beveiligingshek nodig om ongenodigde gasten van uw bedrijventerrein te weren? Govers Sierhekwerk voorziet u daar graag van. Bij ons heeft u de keuze uit diverse hekwerken die zowel de veiligheid van uw terrein verhogen als er stijlvol uitzien. Aan u de keuze wat u het mooist en het meest functioneel vindt. Zo kunt u bijvoorbeeld gaan voor een:

  • Industriële draaipoort
  • Industriële schuifpoort
  • Gaashekwerk
  • Spijlenhekwerk
  • Doorrijbeveiliging

Veel van onze typen hekwerken zijn weer verkrijgbaar in diverse stijlen. Omdat ons aanbod zo omvangrijk is, kunnen wij begrijpen dat de keuze voor het meest geschikte beveiligingshek best lastig te maken is. Daarom staat het deskundige personaal van Govers Sierhekwerk voor u klaar om u een handje te helpen bij het maken van de juiste keuze. Voor vragen of het inwinnen van advies kunt u altijd terecht op het nummer 0495-494453.