Heeft u interesse in onze diensten?

Sier hekwerk

Sier hekwerk

Industrieel hekwerk

Toegangscontrole

Home » Industrieel hekwerk

Industrieel hekwerk

Voor industrieel hekwerk van de hoogste kwaliteit gaat u naar Govers Sierhekwerk. Wij staan garant voor het leveren van kwalitatief goed hekwerk in omgeving Weert, Valkenswaard en Eindhoven met de beste service en kunnen dat aantonen met het HEKMERK keurmerk waarover wij beschikken. Hiermee laten wij zien dat onze producten aan de Europese richtlijnen voor poorten en hekken voldoen en dat wij de juiste kennis in huis hebben om hekken op professionele wijze te plaatsen.

Industrieel hekwerk voor degelijke beveiliging, met mooi aanzicht

Met het industrieel hekwerk dat u bij Govers Sierhekwerk kunt aanschaffen, kunt u uw bedrijventerrein of industrieterrein uitstekend beveiligen. Indringers maken geen kans meer en de kans op diefstal van goederen wordt aanzienlijk verlaagd. Natuurlijk wilt u wel dat het industrieel hekwerk past bij het aanzicht van uw bedrijf. Daarom hebben wij een zeer groot aanbod aan diverse soorten hekwerken. Zo kunt u kiezen voor een gaashekwerk, een spijlenhekwerk, een draaipoort of een schuifpoort. Het is afhankelijk van uw smaak en de gewenste functionaliteit van het hekwerk. Natuurlijk helpen wij u graag bij het maken van een keuze, wanneer u er zelf niet uitkomt.

Industrieel hekwerk met FAAC beveiliging

Wanneer u uw terrein wilt beveiligen met meer dan alleen een industrieel hekwerk, dan is de installatie van een FAAC systeem misschien een goede optie. Met dit systeem kunt u zelf bepalen wie het terrein mag betreden en wie niet. FAAC kan in combinatie met een camera of een intercom gebruikt worden. Heeft u vragen over de werking van dit systeem? Bel dan gerust even naar 0495-494453.


 

Andere interessante pagina’s: