draadmathekwerk

Draadmathekwerk

Govers Sierhekwerk is gespecialiseerd in het leveren van duurzame kwaliteitshekwerken. Naast zware industriële hekwerken worden er regelmatig draadmathekwerken geleverd. Dit hekwerk is vooral populair bij openbare plaatsen en Govers Sierhekwerk wordt dan ook regelmatig door gemeentes ingeschakeld. Een draadmathekwerk ziet u vaak terug in de omgeving van scholen, speeltuinen en sportvelden. U heeft met dit hekwerk een moderne afscheiding die niets afdoet aan de omgeving. Eventueel kan u groen tegen het hekwerk laten aangroeien. Zo creëert u een groene afscheiding rondom uw terrein. Dit maakt een draadmathekwerk extra veelzijdig als openbare afscheiding.

DSM Draadmathekwerk

Sympathiek, eigentijds hekwerk. Dubbel staafmat hekwerk staat voor een onwrikbaar stabiel concept. Veiligheid speelt een belangrijke rol bij de keuze van dit hekwerk. Voor bedrijven biedt DSM een goed ogende, onderhoudsvrije en vandaalbestendige terreinbeveiliging.   Door de kind veilige constructie wordt dit draadmathekwerk ook veel toegepast in woonwijken en op kinderspeelplaatsen. Op speelplaatsen is DSM […]

Draadmathekwerken zijn duurzame kwaliteitshekwerken

Als u een draadmathekwerk plaatst dan kiest u voor een duurzaam kwaliteitshekwerk. Govers Sierhekwerk staat erom bekend hekwerken met een extra lange levensduur te plaatsen. Als ervaringsdeskundigen kunnen we een lange levensduur garanderen dankzij onze speciale thermische coating. Hierdoor zijn onze draadmathekwerken bestemd tegen alle weersomstandigheden. Als u een keuze maakt voor onze hekwerken, dan weet u zeker dat u investeert in kwaliteit. Onze hekken weerstaan zelfs de meest extreme weersomstandigheden. U weet zo dat u een investering voor tientallen jaren maakt als u kiest voor onze draadmathekwerken.

Draadmathekwerk op maat gemaakt

Govers Sierhekwerk helpt u mee om draadmathekwerken op maat te maken. Zo kunnen de hekwerken in verschillende afmetingen geleverd worden. Voor ieder project kijken we graag persoonlijk naar de opties en mogelijkheden. Of het om een tuinafscheiding gaat of om indringers van uw terrein te weren; wij kunnen uw hekwerk ook vakkundig plaatsen. Alleen zo kunnen we een garantie geven op de kwaliteit van de draadmathekwerken. Na het plaatsen kan u eventueel kiezen voor een onderhoudscontract voor uw hekwerk. U kunt zo de levensduur van uw openbare omheining verlengen doordat er jaarlijks onderhoud wordt uitgevoerd. We informeren u graag over de mogelijkheden voor het plaatsen van de hekwerken, maar uiteraard ook over eventueel onderhoud.