Heeft u interesse in onze diensten?

Sier hekwerk

Sier hekwerk

Industrieel hekwerk

Toegangscontrole

Home » Poort kopen Budel

Poort kopen Budel

Een poort kopen, dat doet u natuurlijk bij een specialist op het gebied van hekwerken. Daarbij maakt het niet uit of u een particulier bent die een poort zoekt voor zijn of haar tuin of een bedrijf dat een goede beveiliging nodig heeft, een hekwerk hoort immers altijd van de beste kwaliteit te zijn. Govers Sierhekwerk is zo’n specialist op het gebied van hekwerken en sierpoorten die zowel particulieren als bedrijven aan een zeer geschikte poort of een degelijk hek kan helpen. Met hekwerk dat door ons geproduceerd en geplaatst is, weet u zeker dat u in een kwaliteitsvol product geïnvesteerd heeft.

Poort kopen: poorten in diverse materialen verkrijgbaar

Bij Govers Sierhekwerk kunt u terecht voor het kopen van een poort voor industrieel en privégebruik. Zo bieden wij industriële draaipoorten en schuifpoorten aan, maar ook sierpoorten en tuinpoorten gemaakt van bijvoorbeeld hout, ijzer of aluminium. Afhankelijk van uw wensen en eisen kunnen wij u een geschikte poort voorstellen. Een poort op maat maken is voor ons geen probleem. Wij bespreken graag met u de uiteenlopende mogelijkheden, zodat wij samen met u tot een realiseerbaar ontwerp kunnen komen waar u tevreden mee bent. Dat is immers ons streven: u exact het hekwerk bieden dat u zich wenst, en dat al sinds de oprichting van ons bedrijf in 1974.

Meer informatie over poorten

Op onze website vindt u de diverse mogelijkheden die bij het kopen van een poort komen kijken. Lees alle informatie rustig na en wanneer u nog vragen heeft, dan kunt u altijd bellen naar 0495-494453.

Bezoeken i.v.m. Corona

In verband met de Corona crisis en voor de veiligheid van ons personeel, stellen wij het op prijs indien u telefonisch contact met ons opneemt indien u ons wilt bezoeken.

Telefoonnummer: 0495 – 494453.

Wij hopen op uw begrip / medewerking in deze!