Poorten van Govers Sierhekwerk

Poort, metalen poorten of hekwerk?

Nagenoeg bij elk hekwerk kan de juiste poort in de juiste uitstraling worden geleverd, of het nu gaat om industrieel hekwerk of sierhekwerk. Een poort kan in bijna elk geval geautomatiseerd worden en worden uitgerust met elektronische toegangscontrole. Of het nu gaat om een losse of houten poorten, onze adviseurs staan u graag bij in het maken van de keuze voor de juiste poort in combinatie met het gewenste hekwerk. Door de jarenlange ervaring van onze specialisten is ook uw droompoort binnen handbereik.

Meer informatie over de diverse poorten vindt u hier:

 

Poorten

Sierpoorten

Stijlvolle sierpoort! Sierpoorten hebben niet enkel een functioneel nut waarbij veiligheid voorop staat, maar zorgen ook voor een prachtig aanzicht.

Industriële poorten

Industriële poorten.

Houten poorten

Houten poorten duurzaam gebouwd! Een natuurlijke of landelijke uitstraling voor de toegang van uw perceel?

Tuinpoorten

Kwalitatieve tuinpoorten! U bent trots op uw tuin en dat is natuurlijk uitstekend. Maar passen uw tuinpoorten wel bij uw tuin?

 

Poorten als duurzame toegang tot uw perceel

Een poort zorgt niet alleen voor de beveiliging van uw perceel, tuin of bedrijventerrein, het zorgt ook voor een mooi aanzicht bij het gehele pand! Hiervoor is het van belang dat uw poort een lange levensduur heeft, u wilt immers niet om de 3 jaar een nieuwe aanschaffen. Alle producten van Govers Sierhekwerk zijn voorzien van een speciale coating die bestand is tegen onder andere corrosie. Hierdoor hoeft u niet bang te zijn dat bijvoorbeeld regen, storm of roest uw houten of metalen poorten aantast en kunt u jarenlang genieten van de veiligheid en schoonheid van uw poort.

Metalen poorten of van hout?

Wij hebben diverse materialen waarmee we uw tuinpoorten de juiste uitstraling kunnen geven. Of dit nu gaat om een houten, metalen poorten of een geheel in eigen stijl gecreëerde design poort, Govers Sierhekwerk kan u altijd van dienst zijn en uw wensen doorvoeren. Alle materialen worden in de eigen werkplaats bewerkt, dit zorgt ervoor dat wij u altijd de beste kwaliteit kunnen garanderen. Wij hebben alle kennis in huis om te zorgen voor de juiste behandeling en afwerking van zowel hout als metaal, voor alle poorten!

Uw materiaalkeuze

Welk materiaal u ook kiest, het is altijd mogelijk om de poorten aan te laten sluiten op uw bestaande hekwerk of aan te laten sluiten op uw nieuw te plaatsen hekwerk. Hiervoor zijn verschillende mogelijkheden, onze adviseurs maken graag met u een afspraak om deze mogelijkheden door te nemen.

Poorten en hekwerken

Het is natuurlijk van belang dat uw poort naadloos aansluit op uw tuinhekken. Door zowel uw hekwerk als uw poort aan te schaffen bij Govers kunt u het in één keer laten ontwerpen, produceren en laten monteren. Het monteren gebeurd door professionele installateurs die in dienst zijn van Govers Sierhekwerk, u heeft dus altijd maar één aanspreekpunt voor uw gehele omheining.
Natuurlijk kan Govers Sierhekwerk ook bij uw bestaand hekwerk een passende poort maken, dit zorgt ervoor dat uw bestaand hekwerk niet vervangen hoeft te worden.

Contact over uw poort

Heeft u vragen of wensen, neem voor de mogelijkheden vrijblijvend contact op! Wij helpen u graag direct verder.