Draaipoorten voor een industriële toepassing - Govers Sierhekwerk

Draaipoorten met industriële toepassingen

Om uw bedrijventerrein of industrieterrein te beveiligen zijn draaipoorten een uitstekende manier. Uw terrein is beveiligd en goederen en uw wagenpark kan niet makkelijk weggehaald worden. Govers Sierhekwerk kan voor elk bedrijventerrein een gedegen en robuuste draaipoort installeren! 

 

Automatische draaipoort

Gekoppeld aan een automatische poortopener zorgt de draaipoort voor een makkelijke en snelle toegang tot uw terrein. Vrijwel altijd is een snelle toegang noodzakelijk voor uw bedrijf noodzakelijk. Door een automatische poort te installeren bent u verzekerd van een snelle en gemakkelijke toegang, door dit ook nog te koppelen aan een toegangscontrole systeem zorgt u ervoor dat geen ongewenste personen het terrein opkomen. Zorgeloos uw terrein achter laten is geen probleem meer!

Modellen

Govers is door een eigen productieafdeling enorm flexibel in het maken van uw draaipoort, vrijwel elke vorm en elk formaat is beschikbaar. Het is natuurlijk ook mogelijk om uw eigen poort te laten ontwerpen op basis van uw wensen en eisen. Of het gaat om een sierdraaipoort, dichte draaipoorten of een gesloten hekwerk met dito poort, wij kijken altijd met u mee naar de mogelijkheden. Ook andere kleuren of een speciale behandeling is mogelijk!

Hieronder tref u een standaard draaipoort aan. U kunt meer informatie vinden in de productbladen die u hieronder kunt downloaden / bekijken.

K 60

Voor elke toegang een oplossing op maat! Bij een effectieve terreinbeveiliging hoort natuurlijk ook een poort die de beveiligingslijn compleet maakt en perfect past bij het gekozen hekwerk. Govers heeft aandacht voor alle details als het gaat om  de beste beveiliging en de mooiste industriële draaipoorten.

 

Plaatsing van de draaipoorten

De plaatsing van de poort gebeurd te allen tijde door het proffesionele team van Govers Sierhekwerken. Met vele geplaatste poorten, hekwerken en automatiseringssystemen en jarenlange ervaring is de plaatsing en aansluiten van uw poort in de juiste handen. De eigen monteurs van Govers zullen bij u op locatie alles plaatsen en waar mogelijk u ook adviezen geven. Natuurlijk bent u ook verzekerd van een gedegen advies en een zeer goed contact na de plaatsing van de poort. Heeft u dus na plaatsing nog vragen, neem dan gerust contact met ons op!