schuifpoort - Govers Sierhekwerk

Schuifpoort voor industriële toepassingen!


Ongenode gasten wilt u het liefste gewoon buiten uw terrein houden. Met onze schuifpoort heeft u de mogelijkheid om uw terrein professioneel te beveiligen. Een indringer komt zo niet snel op uw terrein. Zo kan u de kans op eventuele diefstallen aanzienlijk verkleinen. Vooral wanneer u een magazijn of waardevolle spullen op kantoor hebt dan kunnen schuifpoorten een uitkomst bieden. U geeft zo een duidelijk signaal af aan indringers dat ze het beter ergens anders kunnen bieden. Dankzij de moderne uitstraling is het hekwerk niet hinderlijk als afscheiding van uw terrein.

Comfort-Liner (Schuifpoort)

Comfort-Liner (schuifpoort) De vrijdragende aluminium schuifpoort Comfort-Liner, is een schuifpoort welke  functionaliteit, energiezuinigheid en de juiste prijs/kwaliteitverhouding samenbrengt.   Licht en functioneel   Net als de populaire A-Liner is ook de Comfort-Liner strak vormgegeven en licht van gewicht. De poort is daardoor efficiënt te produceren en energiezuinig in gebruik. Door het uitgekiende ontwerp zijn de […]

A Liner Schuifpoort

Symmetrisch opgebouwde poort De A-Liner is een poort met een mooie vormgeving. De schuifpoort is symmetrisch opgebouwd en standaard voorzien van een geïntegreerde slotconstructie, dichtwaai-beveiliging en afgeschermde wielen. Uitgebreide toepassingen Daarnaast kan de A-Liner uitgebreid worden  met een geïntegreerd bedieningspaneel en elektrisch besturingssysteem. Deze schuifpoort overbrugt maar liefst een afstand van 12 meter in enkelvoudige […]

Industriële schuifpoort met een geautomatiseerd poortsysteem

Onze schuifpoorten kunnen helemaal naar wens worden aangepast. Zo is het mogelijk om een geautomatiseerd poortsysteem genaamd FAAC in te bouwen. Met dit systeem zijn bezoekers niet verplicht om hun voertuig te verlaten. Het terrein wordt zo toegankelijk met een toegangscode of intercom. Eventueel kan dit gecombineerd worden met een videosysteem waardoor u eventuele bezoekers eerst kan zien. Zo kunt u zelf bepalen wie u wel of niet binnenlaat met de industriële schuifpoorten van Govers Sierhekwerk.

Schuifpoort uitgevoerd in diverse designs

Als specialist in hekwerken en FAAC oplossingen denken wij graag met u mee over het design en de toe te passen techniek voor uw schuifpoort. Zo heeft u een poort die echt past bij het terrein rond uw bedrijf. Naast het design kan u kiezen uit verschillende soorten schuifpoorten. Zo kan u kiezen voor energiezuinigheid met de comfort liner van Govers. U kunt ook kiezen voor een zwaar bewapende industriële schuifpoort. Zo weet u echt zeker dat er niet snel iemand binnen komt die u niet binnen wilt hebben. Eventueel kan u zelfs nog voor een dubbele schuifpoort kiezen. Een dubbele poort voldoet uiteraard aan de hoogste veiligheidseisen en is ondanks alles een lichtgewicht. Hierdoor bespaart u stroomverbruik bij het openen en sluiten van de schuifpoort. Laat u dan ook gerust informeren over onze energievriendelijke industriële schuifpoorten.