houtlook

Stijlvolle sierpoort!

Sierpoorten hebben niet enkel een functioneel nut waarbij veiligheid voorop staat, maar zorgen ook voor een prachtig aanzicht.

Misschien heeft u enkel een sierpoort nodig maar ook een optie is om deze in dezelfde stijl te integreren in een sierhekwerk als volledige of gedeeltelijke omheining van uw tuin of perceel.

Vele stijlen, soorten en maten

Opties en mogelijkheden voor poorten in alle soorten en maten. Hieronder ziet u stijlen en voorbeelden van sierpoorten, iedere poort is uniek en speciaal gemaakt voor zijn toepassing. Uw sierpoort kan natuurlijk ook op maat worden gemaakt bij eventuele specifieke wensen. Dit raden wij dan ook zeker aan om te doen. Zoals de voorbeelden al aangeven zijn er diverse soorten mogelijk qua stijl van de poort, maar ook het materiaal is zeer divers. Hierbij zijn ook combinaties van materialen mogelijk indien u dit wenst.

Veel voorbeelden staat al op de website (zoals hieronder), dit zijn enkel mogelijkheden of poorten die reeds gemaakt en geplaatst zijn. we begrijpen dat het kiezen van een sierpoort een lastige keuze is, zeker omdat er zoveel keus is. Natuurlijk helpen wij u graag met het maken van deze keuze, wanneer u tevreden bent over de poort, dan zijn wij dat ook!

Sierpoort op maat

Als specialist op het gebied van sierpoorten zorgt Govers voor vele op maat gemaakte poorten die aansluiten bij het hekwerk, de architectuur van het huis of juist de omgeving en het perceel. Diverse poorten zijn uitgerust met de mogelijkheid om automatisch te openen en te sluiten. Dat zorgt naast een groter gemak ook voor meer veiligheid.

Voorbeelden van sierpoorten:

Govers Sierhekwerk | Stijlvolle groene poort Govers Sierhekwerk | modern & stijlvol - cortenstaal poort Govers Sierhekwerk | Houten poorten - model euwe valkenswaard

Sierpoorten - Model van Driel govers_sierhekwerk_modern_stijlvol_model_geperforeerde_plaat_5 Sierpoorten - Schuifpoort Budel

 

 

Vakmanschap door uitgevoerde projecten

Govers Sierhekwerk heeft jarenlange ervaring met het plaatsen van sierhekwerken. Door deze ervaring bent u verzekerd van vakmanschap, kwaliteit en een perfecte poort. Bij alle projecten is eerst een duidelijk beeld geschetst van de wensen en de mogelijkheden van de poort. Het is daarom altijd goed om met ons in contact te komen zodat we dit kunnen bespreken.

Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier.