Schuifpoorten van Govers Sierhekwerk

Sier schuifpoorten.

Govers produceert al jarenlang schuifpoorten, van klassieke tot moderne schuifpoorten. Alle poorten worden door ons geproduceerd en geplaatst door onze eigen monteurs. Alles in eigen beheer dus. Op deze pagina vind u de diverse modellen voor sier schuifpoorten. U kunt meer informatie vinden in de productbladen die u hieronder kunt bekijken.

Brussel recht

  Model Brussel recht : vrijdragende schuifpoort                                                         De poorten zijn voorzien van degelijk hang en sluitwerk. Horizontale liggers poorten □ 50x50x2 mm. De toegepaste spijlen zijn Ø 17 mm. rond met een wanddikte van 1,8 mm.  Bij hekwerken met een hoogte van 150 cm. of meer worden spijlen van Ø 21 mm. rond met […]

Brussel gebogen

Gebogen schuifpoort als tuinafscheiding De schuifpoort “Brussel gebogen” is een van de mooiere sierpoorten die wij aanbieden. De schuifpoort geeft samen met uw sierhekwerk een stijlvolle indruk aan uw pand en erf. Net zoals de schuifpoort “Brussel recht” is ook deze sierpoort voorzien van degelijk hang en sluitwerk. In de onderbalk is een stevig loop […]

 

Veiligheid en toegang

De schuifpoort van Govers Sierhekwerk is ook een toegangspoort, door de poort te sluiten, sluit u de toegang tot uw oprit af. Dit zorgt ervoor dat uw oprit beschermt is en geeft u extra veiligheid. Deze veiligheid is niet alleen voor mensen van buitenaf, wanneer de schuifpoort dicht is kunnen bijvoorbeeld uw kinderen zorgeloos op de oprit spelen. En heeft u een hond of andere huisdieren? Dan lopen deze natuurlijk niet weg wanneer de schuifpoort gesloten is.

 

Interesse?

Het kan natuurlijk altijd dat u nog vragen heeft. Of heeft u speciale wensen of eisen? Vraagt u zich af of een schuifpoort wel de ideale poort voor u is?
Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze medewerkers. Wij helpen u graag verder en bespreken uiteraard ook graag uw wensen en eisen.