Houten Tuinpoorten | Govers Sierhekwerken

Kwalitatieve tuinpoorten!

U bent trots op uw tuin en dat is natuurlijk uitstekend. Maar passen uw tuinpoorten wel bij uw tuin? U wilt immers niet een geweldige tuin hebben met een oude houten tuinpoort. De (houten) tuinpoorten van Govers Sierhekwerk zijn altijd van de hoogst mogelijke kwaliteit. U bent verzekerd van vakwerk en altijd een juiste plaatsing door eigen monteurs. Govers levert kwaliteit en dit betekend dat u jarenlang kunt genieten van uw poort! U ontvangt zelfs tips voor het onderhoud om langer te genieten van een nieuw uitziende tuinpoort!

 

Specialist in unieke design poorten

Jarenlang produceren en plaatsen wij tuinpoorten voor particulieren en bedrijven. Deze poorten lopen uiteen van gewone looppoorten tot automatische poorten voor toegang tot een bedrijventerrein. Een specialist die voor iedere situatie een passende oplossing vind en plaatst! Wij leveren altijd een totale poort inclusief het hang- en sluitwerk. Een complete poort zonder zorgen, ingehangen door onze eigen montageteams en altijd van de beste kwaliteit.

 

Materialen voor uw poort

Govers Sierhekwerk heeft vele poorten gemaakt. Hierdoor is het mogelijk om met veel verschillende materialen uw tuinpoort te vervaardigen. Zelfs combinaties van verschillende materialen zijn mogelijk. De volgende materialen worden het meest gebruikt voor tuinpoorten:

  • Geïmpregneerd hout
  • Hardhout
  • Ijzer
  • Aluminium

Zoals gezegd zijn ook combinaties mogelijk van bijvoorbeeld ijzer en hardhout. Hierdoor is het te allen tijde mogelijk om een poort te produceren die aan uw wensen en eisen voldoet. Mocht u hier speciale wensen in hebben, neem dan contact met ons op!