Aanvulling op een bestaande poort

Het project Kisseen Hamont is een toegangspoort die het rustieke van de natuur combineert met een zeer strakke en moderne toegangspoort. 

Een poort die een combinatie maakt tussen de natuurlijke heg en een gesloten en volledig op privacy gerichte poort. Het was een uitdaging voor Govers Sierhekwerk om steenkorven te plaatsen met een RVS brievenbus geintegreerd bij een bestaande poort. De bestaande poort is eerder al door Govers Sierhekwerken geplaatst.

Natuurlijke elementen

Door het gebruik van de stenen direct naast de heg zorgen de pilaren van de poort voor een mooie en natuurlijke uitstraling. Door middel van een draadmathekwerk is de basis van deze pilaar gelegd. Dit hekwerk is vervolgens gevuld met stenen voor de natuurlijke uitstraling. Op deze manier zijn de steenkorven opgebouwd.

Privacy & veiligheid

Natuurlijk moet een poort zorgen voor privacy en veiligheid. Dit is immers een van de belangrijkste redenen om een toegangspoort te plaatsen, het beveiligen van uw huis en/of perceel. Door gebruik te maken van een geheel gesloten poort is uw perceel volledig afgesloten en niet zichtbaar voor eventuele voorbijgangers. Het ultieme gevoel voor privacy.

Hier ziet de de afbeeldingen van het eindresultaat! Heeft u vragen over dit project of wilt u meer informatie over poorten of sierhekwerken? Neem dan contact met ons op.

Wilt u meer weten?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Bezoeken i.v.m. Corona

In verband met de Corona crisis en voor de veiligheid van ons personeel, stellen wij het op prijs indien u telefonisch contact met ons opneemt indien u ons wilt bezoeken.

Telefoonnummer: 0495 – 494453.

Wij hopen op uw begrip / medewerking in deze!