Project stable Salvador

Govers Sierhekwerk heeft een groot project opgeleverd, het gaat hierbij om 2 klassieke automatische draaipoorten, 1 automatische lamellen schuifpoort aan de achterzijde van het perceel en 1 enkele poort met elektronische sluitingen.

Uitgebreide toegangscontrole

Het geheel is geplaatst bij een manege in het hogere segment waarbij er diverse eisen waren gesteld. Alle poorten zijn automatisch en dit zorgt voor een goede en betrouwbare veiligheid van het gehele terrein. De toegang gebeurt door middel van een door Govers aangelegd toegangscontrole systeem met verschillende zones. Iedere zone heeft zijn eigen kleur handzender / paslezer welke persoonsgebonden is waardoor een gecontroleerde stroom van voertuigen en/of mensen ontstaat. Tevens kan hierdoor de manege terug kijken wat op bepaalde plaatsen gebeurd is.

Dit systeem is webbased en kan overal ter wereld geraadpleegd worden, er is enkel een internetverbinding nodig om de gegevens te bekijken en wijzigen.

De afbeelding van dit opgeleverde project staan hieronder:

 

Wilt u meer weten?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Bezoeken i.v.m. Corona

In verband met de Corona crisis en voor de veiligheid van ons personeel, stellen wij het op prijs indien u telefonisch contact met ons opneemt indien u ons wilt bezoeken.

Telefoonnummer: 0495 – 494453.

Wij hopen op uw begrip / medewerking in deze!