Verwijderbare terras afscheiding

Verwijderbare terras afscheiding op de markt van het centrum Budel.

Het schepenhuis in Budel wordt gerund door gehandicapte, om hen de oriëntatie te laten behouden voor de bediening op het terras was een afscheiding noodzakelijk. Wij hebben voor heb een eenvoudige afscheiding geproduceerd waarin het logo van het schepenhuis in is verwerkt. In verband met de wekelijkse markt in het centrum was het makkelijk verwijderen van de afscheiding een vereiste.

Bijkomstigheden

Een verwijderbare terras afscheiding klinkt eenvoudig om te ontwerpen maar uiteraard is er rekening gehouden met diverse eisen en wensen. Zo moest het mogelijk zijn het terras makkelijk te laten verwijderen door de personen van het schepenhuis. Het makkelijk verwijderen brengt natuurlijk een diefstal risico met zich mee, hier is uiteraard een oplossing voor gevonden. Het eindresultaat is volledig naar wens van de klant opgeleverd en is reeds in gebruik genomen.

Bekijk hier de foto’s van dit project.

Wilt u meer weten?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Bezoeken i.v.m. Corona

In verband met de Corona crisis en voor de veiligheid van ons personeel, stellen wij het op prijs indien u telefonisch contact met ons opneemt indien u ons wilt bezoeken.

Telefoonnummer: 0495 – 494453.

Wij hopen op uw begrip / medewerking in deze!