Home » Projecten » Design hekwerken

Design hekwerken

Wilt u uw erf een prachtige metamorfose geven door design hekwerk te plaatsen? Het liefst laat u dan maatwerk toepassen, zodat alles perfect aansluit op het geheel. Om die reden schakelt u het best Govers Sierhekwerk uit Budel in, in de buurt van Weert, voor hekwerk met het design dat volledig bij uw eisen en wensen past. Al sinds 1974 hebben wij een brede ervaring opgebouwd op het gebied van hekwerken op maat. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Wij vertellen u hier graag alles over.

Design hekwerk in verschillende varianten

Om extra indruk te maken wanneer bezoekers uw terrein betreden, is design hekwerk een hele effectieve manier. Tegelijkertijd profiteert u, vooral door de kwalitatief hoogwaardige materialen die wij toepassen, van een betrouwbare terreinbeveiliging. Gaat u voor een organische poort met elektronische toegangsbeveiliging? Of kiest u liever voor een houten variant? Welk soort design hekwerk u ook kiest, ieder project wordt in overleg met u gerealiseerd. Iedere fase van het ontwerp en de productie wordt bij Govers Sierhekwerk in Budel in eigen beheer uitgevoerd. Natuurlijk ervaart u bij ons ook professionele montage en installatie.

Geef uw wensen aan ons door

Wij zijn benieuwd wat u voor ogen heeft wat betreft uw speciale en unieke design hekwerk. Laat u uw wensen aan ons weten? Bel naar 0495-494453 of vul het contactformulier in en wij geven zo spoedig mogelijk een reactie. Heeft u interesse in andere typen hekwerken en/of poorten, zoals een smeedijzeren hekwerk of klassieke poort? Wij horen het graag van u.

Bezoeken i.v.m. Corona

In verband met de Corona crisis en voor de veiligheid van ons personeel, stellen wij het op prijs indien u telefonisch contact met ons opneemt indien u ons wilt bezoeken.

Telefoonnummer: 0495 – 494453.

Wij hopen op uw begrip / medewerking in deze!