Home » Projecten » Klassiek en stijlvol

Past een klassieke poort helemaal bij uw woning of bedrijfspand? Laat deze dan zeker ontwerpen, produceren en installeren door Govers Sierhekwerk uit Budel. Al meer dan 45 jaar weten wij precies hoe we onze klanten en opdrachtgevers tevreden kunnen stellen met allerlei poort- en hekwerkstijlen. Wanneer u een klassieke poort door ons laat realiseren, gaan wij eerst uitgebreid met u in gesprek over uw wensen en voorkeuren. Maatwerk staat bij ons namelijk volledig centraal.

Een klassieke poort maakt de toegang tot uw terrein uniek

Dé manier om een stijlvolle, chique en misschien wel romantische uitstraling aan uw terrein te geven, is het toepassen van een klassieke poort die volledig aansluit bij de stijl van uw pand en erf. Zoals u kunt zien aan onze projecten uit het verleden, hebben onze hekwerken en poorten iedere keer weer een uniek ontwerp. Uiteraard hebben wij ook een uitgebreid aanbod aan kwalitatieve standaardontwerpen beschikbaar. Wanneer u een klassieke poort door Govers Sierhekwerk uit Budel, dicht bij Weert en Eindhoven, laat vervaardigen, dan bieden wij bovendien verschillende mogelijkheden aan op het gebied van beveiliging en automatisering.

Schakel ons in voor uw poort in klassieke poort

Geef ons uw wensen aan ons door en wij zetten ons vakkundige team graag voor u in om het beste resultaat van uw unieke poort neer te zetten. Zowel particulieren als bedrijven schakelen ons in voor allerlei typen poorten en hekwerk. Neem contact met ons op door te bellen naar 0495-494453 of door het contactformulier in te vullen.

Bezoeken i.v.m. Corona

In verband met de Corona crisis en voor de veiligheid van ons personeel, stellen wij het op prijs indien u telefonisch contact met ons opneemt indien u ons wilt bezoeken.

Telefoonnummer: 0495 – 494453.

Wij hopen op uw begrip / medewerking in deze!