Heeft u interesse in onze diensten?

Sier hekwerk

Sier hekwerk

Industrieel hekwerk

Toegangscontrole

Home » Sierhekken Budel

Sierhekken Budel

Zoekt u een echte specialist die u kan helpen aan kwalitatief hoogstaande sierhekken? Dan moet u zeker contact opnemen met Govers Sierhekwerk. De klant exact het hekwerk leveren dat hij of zij nodig heeft is al sinds 1974 ons streven. Wij leveren u een hekwerk van de hoogste kwaliteit en plaatsen deze met de hoogste vakkundigheid en zorg. In ons aanbod vindt u een groot aantal standaard sierhekken, maar wanneer u liever een hekwerk op maat laat maken, vinden wij dat ook geen enkel probleem.

Sierhekken in verschillende stijlen en voor diverse doeleinden verkrijgbaar

Een sierhek in een klassieke stijl of toch liever een hekwerk in een moderne stijl? Bij Govers Sierhekwerk vindt u diverse soorten sierhekken die gebruikt kunnen worden als sierlijke afscheiding van een tuin, balkon of perceel. Onze sierhekwerken sluiten naadloos op uw stuk grond aan, omdat wij uw tuin of perceel altijd als uitgangspunt nemen voor het ontwerp van uw tuinhek. Onze sierhekken zijn gemaakt van kwalitatief hoogstaand staal en afgewerkt met een thermische coating die het hekwerk niet alleen een mooie uitstraling geven, maar ook tegen extreme weersomstandigheden beschermen. Uw hekwerk zal jarenlang meegaan.

Hekwerk op maat

Ziet u in ons uitgebreide aanbod aan sierhekken niet direct iets wat u wilt? Dan is het mogelijk om bij Govers Sierhekwerk een hekwerk op maat te laten maken. Wij horen graag wat uw wensen en eisen ten aanzien van een hek zijn. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden voor een hekwerk op maat te bespreken met één van onze adviseurs. U kunt ons bereiken door te bellen naar 0495-494453.

Bezoeken i.v.m. Corona

In verband met de Corona crisis en voor de veiligheid van ons personeel, stellen wij het op prijs indien u telefonisch contact met ons opneemt indien u ons wilt bezoeken.

Telefoonnummer: 0495 – 494453.

Wij hopen op uw begrip / medewerking in deze!