sierhekwerken

Sierhekwerken

Bij Govers Sierhekwerk kunt u terecht voor zeer diverse modellen in sierhekwerk zoals . Wanneer gewenst worden de sierhekken voor u op maat vervaardigd. De sierhekwerken zijn beschikbaar in moderne stijlen maar ook kunt u uiteraard kiezen voor een meer klassieke sfeer. U bepaalt zelf met welke punten het hekwerk wordt afgewerkt. Hetzelfde geldt voor de spijlen in het sierhekwerk. Onze ervaren engineers zorgen voor de precieze berekeningen voor elk object of perceel wat omheind dient te worden.

Sierhekwerken

Balkon hekwerk

Balkon hekwerken Een sierlijk balkon hekwerk zorgt naast veiligheid voor sfeer en uitstraling.

Tuinhekken

Tuinhekken Govers Sierhekwerk produceert maatwerk tuinhekken of tuinafscheidingen voor elke situatie en elke tuin.

Houten Hekwerk

Houten hekken en hekwerk Een houten hekwerk geeft een zeer natuurlijke en landelijke uitstraling

Tuinafscheidingen

Tuinafscheidingen Tuinafscheidingen zorgen voor het afbakenen van uw perceel. Uw perceel is natuurlijk niet vrij toegankelijk voor iedereen. 

Sierhekwerken in harmonie met uw tuin

Alle sierhekwerken die ontworpen en geproduceerd worden door Govers Sierhekwerk passen naadloos bij uw tuin of perceel. Dit komt omdat wij te allen tijde uw tuin of perceel als uitgangspunt nemen voor het ontwerp van uw gewenste tuinhekken. In combinatie met onze hoogst mogelijk kwaliteit voor zowel het staal, de productie en de afwerking door middel van Q4 thermisch coaten geven uw sierhekwerk een geweldige uitstraling. Sierhekwerken van Govers gaan jarenlang mee, vraagt u maar naar een aantal voorbeelden.

 

Eigen wensen voor hekwerken?

Uw hekwerk is uniek, wilt u slechts iets afwijken van een bestaand hekwerk? Of wilt u een hekwerk dat nog nooit eerder gemaakt is? Ook uw eigen wensen kunnen natuurlijk besproken worden met een van onze adviseurs.Neem hiervoor contact met ons op en wij kijken samen met u naar de wensen en eisen van uwhekwerken. Hiermee houden wij natuurlijk altijd rekening met de kwaliteit en de veiligheid van het hekwerk!