Home » Sierhekwerken » Automatisering » Poortopener

Poortopener voor gemak!

Moet u steeds in en uit uw auto stappen om de poort open te doen? Of laat u vaak uw poort gewoon open staan vanwege het ongemak? Dan is een automatische poortopener wellicht iets voor u. Een poortopener zorgt ervoor dat uw poort makkelijk en snel open en dicht kan. U heeft uw hek natuurlijk niet aangeschaft om uw terrein onbeveiligd achter te laten met het hek open. Bij Govers Sierhekwerk leveren we daarom onze hekwerken inclusief een poortopener. U kunt ook uw huisdieren en kinderen veilig zonder toezicht in de tuin laten spelen omdat uw poort dicht is. U kunt met uw afstandsbediening de poort openen en sluiten, gemak dient de mens!

Diverse soorten

Er zijn diverse soorten poortopener verkrijgbaar. Govers Sierhekwerk kijkt te allen tijden samen met u naar uw wensen en zorgt hierbij voor de juiste poortopener. De keuze van de poortopener is natuurlijk afhankelijk van uw hekwerk en de ruimte die beschikbaar is voor uw hekwerk om te openen en te sluiten. Bij veel ruimte is een naar binnen slaande draaipoort de mooiste en makkelijkste oplossing. Bij minder ruimte biedt een schuifpoort met bijbehorende techniek wellicht een uitstekende uitkomst. Veelal wordt er voor een garage of afgesloten parkeerplaatsen voor appartementencomplexen een speedgate gebruikt. Of het nu gaat om een schuifpoort, draaipoort of speedgate, Govers sierhekwerken heeft altijd de oplossing voor uw hekwerk.

Bezoeken i.v.m. Corona

In verband met de Corona crisis en voor de veiligheid van ons personeel, stellen wij het op prijs indien u telefonisch contact met ons opneemt indien u ons wilt bezoeken.

Telefoonnummer: 0495 – 494453.

Wij hopen op uw begrip / medewerking in deze!