balkon hekwerken | Govers Sierhekwerk

Balkon hekwerken

Een sierlijk balkon hekwerk zorgt naast veiligheid voor sfeer en uitstraling. Dit kan zijn op een balkonterras maar ook als u een hek wilt plaatsen voor uw raampartij op de hogere verdiepingen van uw woning. Govers Sierhekwerken produceert balkon hekwerken in tal van stijlen en vormen. Franse elegante stijlen maar ook moderne met glas dichtgemaakte balustrades of houten balkon hekwerken behoren tot de mogelijkheden. Bekijk hier reeds uitgevoerde projecten.

Uw wens, onze ambacht

Maak ons uw wensen voor uw balkon kenbaar en na accurate metingen produceren we op ambachtelijke wijze het hekwerk op maat in onze eigen werkplaatsen. Natuurlijk combineren we het fabricage proces met moderne technieken waarbij het balkon hekwerk wordt voorzien van een duurzame coating. Dit zorgt niet alleen voor een lange levensduur van uw ballustrade, het zorgt ook voor een nette afwerking van uw balkon hekwerk.

Vrijblijvend advies

Wenst u een persoonlijk advies voor uw balkon hekwerk? Neem vrijblijvend contact met ons op. U kunt gebruikmaken van ons contactformulier of direct telefonisch contact opnemen via: 0495 49 44 53