houten hekwerk | Govers Sierhekwerk

Houten hekken en hekwerk

Een houten hekwerk geeft een zeer natuurlijke en landelijke uitstraling aan uw perceel of tuin. Heeft dit uw voorkeur? Houten hekwerken kunnen op maat worden gemaakt voor omheining van uw tuin, perceel, of zelfs uw balkon. Als hekwerk specialist kunnen we u voorzien van goed advies m.b.t. houtsoort en de mogelijkheden in afwerking van uw hekwerk. In het hekwerk kunnen uiteraard ook houten poorten in dezelfde stijl worden afgewerkt.

Houten hekwerken: Onderhoud en duurzaamheid

De duurzaamheid van houten hekken wordt vooral bepaald door de houtsoort en natuurlijk het onderhoud. Houten hekken trotseren elke dag de weersomstandigheden en moeten hier goed op worden voorbereid. Bij Govers bent u verzekerd van uiterst kwalitatief hout met de juiste voorbehandeling. Dit in combinatie met de juiste onderhoudsinstructies zorgen ervoor dat u jarenlang kunt genieten van uw houten hekwerk. Bij oplevering wordt u dan ook direct geadviseerd hoe de hekken of poorten optimaal onderhouden kunnen worden. Heeft u in een later stadium nog vragen over uw hekwerk of het onderhoud van uw hekwerk, dan kunt u natuurlijk altijd contact opnemen. Wij staan u graag te woord om te zorgen dat de geplaatste hekwerken in de juiste conditie blijven.

Kwaliteit van onze houten hekken

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Sterker nog, wanneer wij denken dat de kwaliteit niet voldoende is leveren wij het product niet. Niet alleen de hekken stralen onze geweldige kwaliteit uit, ook de service die onze eigen monteurs leveren straalt kwaliteit uit. Onze monteurs plaatsen uw houten hek en zorgen voor een perfecte plaatsing. Bij Govers Sierhekwerk zit u dus goed!

Impressies van houten hekwerk

Onder projecten worden verschillende hekken, houten tuinhekken en houten poorten getoond, dit zijn zeer diverse hekwerken qua formaat, plaatsing en bewerking van het materiaal. Een ding hebben deze houten hekwerken gemeen, ze zijn allemaal geproduceerd door de productieafdeling van Govers. Deze eigen productie afdeling zorgt ervoor dat de kwaliteit van uw hekwerk gewaarborgd is en u verzekerd bent van de hoogst mogelijke kwaliteit!

Govers Sierhekwerk - Houten hekken en poorten  Govers Sierhekwerk - Houten sierhekwerken inclusief poort  Govers Sierhekwerk - houten poort passend bij houten hekwerk

 

Wilt u meer toepassingen zien voor bv. uw tuin, balkon of erf? Of heeft u vragen?
Dan kunt u contact opnemen door gebruik te maken van het contactformulier of even bellen naar 0495 49 44 53.