Tuinhekken | Govers Sierhekwerk

Tuinhekken

Govers Sierhekwerk produceert maatwerk tuinhekken of tuinafscheidingen voor elke situatie en elke tuin. Tuinhekwerken moeten naast duurzaam en functioneel natuurlijk ook mooi en aansprekend zijn! Uw tuinhek kan in elke gewenste stijl ontworpen en geproduceerd worden. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit een metalen tuinhek met de speciale coating in iedere gewenste kleur. Ook een houten tuinhekjes behoren tot de mogelijkheden. Of wellicht bent u meer geïnteresseerd in een combinatie van hout en metaal? Ook dit is mogelijk! Wanneer nodig kan er een geautomatiseerde tuinpoort worden geplaatst om de tuinhekken van een veiligheidsfunctie te voorzien. Daarbij voorzien wij uw tuinhek en tuinpoort altijd van het juiste en passende hang- en sluitwerk.

Govers Sierhekwerk heeft jarenlange ervaring met het plaatsen van tuinhekken. Daarnaast zorgen wij voor een snelle afhandeling door onze eigen monteurs, hierdoor bent u verzekerd van kwaliteit. Dit gecombineerd met onze persoonlijke service en u bent verzekerd van een geweldig hekwerk dat jarenlang meegaat!

 

Metalen tuinhek voor uw huis | Govers Sierhekwerk

Tuinhekken brengen extra sfeer in uw tuin

Onze tuinhekken kunnen worden gemaakt op basis van talrijke ontwerpen, sferen en materialen. Zo krijgt u die sfeer in uw tuin die u wenst te creëren en sluit het hekwerk altijd aan op uw wensen. In het hekwerk kunnen verschillende materialen worden gebruikt zoals hout, metalen en zelfs glas. Uw gewenste combinatie zal altijd in volledige harmonie zijn met de sfeer in uw tuin. Ook kleine tuinhekjes kunnen een goede sfeer geven aan uw tuin. De tuinhekwerken van Govers Sierhekwerk voldoen aan ISO NEN gestelde kwaliteitsnormen en dragen het Hekmerk keurmerk. U bent dus altijd verzekerd van een kwalitatief tuinhek dat jarenlang mee gaat. Ook krijgt u van Govers tips voor het onderhoud van het hekwerk zodat deze altijd een mooie uitstraling heeft.

Mogelijkheden voor uw tuinhek

Wilt u graag eens vrijblijvend kijken naar de mogelijkheden van een hekwerk voor uw tuin? We laten u graag alle opties zien en willen graag met u overleggen over uw droom hekwerk! U kunt ons bereiken door het contactformulier in te vullen, een e-mail te sturen naar: info@goverssierhekwerk.nl of direct telefonisch contact op te nemen via: 0495 49 44 53