Heeft u interesse in onze diensten?

Sier hekwerk

Sier hekwerk

Industrieel hekwerk

Toegangscontrole

Home » Sierpoorten Budel

Sierpoorten Budel

Het kopen van sierpoorten is een goede optie voor als u niet alleen uw terrein wilt beveiligen, maar ook een mooi aanzicht en dus een sierlijk vormgegeven poort wilt. U kunt er zelfs voor kiezen om de stijl van uw sierpoorten af te stemmen op de verdere omheining van uw tuin of perceel. Maar voor wat voor soort sierpoorten u ook kiest, u doet er goed aan deze aan te schaffen bij Govers Sierhekwerk. U bent dan namelijk verzekerd van kwalitatief hoogstaand hekwerk.

Sierpoorten op maat laten maken ook mogelijk

Bij Govers Sierhekwerk maken wij sierpoorten in allerlei soorten en maten. De opties en mogelijkheden ten aanzien van het materiaal en de stijl zijn eindeloos. Het combineren van materialen is ook geen enkel probleem. Wij doen er alles aan om voor u de sierpoorten te maken die u graag vóór uw terrein zou willen hebben, of dat nu gaat om een tuinpoort of een smeedijzeren variant. Heeft u zelf geen enkel idee van hoe uw sierpoorten er idealiter uit zouden moeten zien? Dan helpen onze adviseurs u graag een handje. Wij bespreken graag uw wensen en eisen en zetten deze om naar een haalbaar ontwerp.

Benieuwd naar onze reeds gerealiseerde projecten?

Bent u benieuwd naar de sierpoorten die wij onlangs voor onze klanten geproduceerd en geplaatst hebben? Bekijk dan gerust eens de voorbeelden van sierpoorten die Govers Sierhekwerk geleverd heeft op onze website. Zo krijgt u een idee van wat wij u te bieden hebben. Wilt u daarna weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op, door te bellen naar 0495-494453.

Bezoeken i.v.m. Corona

In verband met de Corona crisis en voor de veiligheid van ons personeel, stellen wij het op prijs indien u telefonisch contact met ons opneemt indien u ons wilt bezoeken.

Telefoonnummer: 0495 – 494453.

Wij hopen op uw begrip / medewerking in deze!