Heeft u interesse in onze diensten?

Sier hekwerk

Sier hekwerk

Industrieel hekwerk

Toegangscontrole

Home » Smeedijzeren hekwerk Budel

Smeedijzeren hekwerk Budel

Bent u op zoek naar een betrouwbare producent en leverancier van smeedijzeren hekwerk? Neem dan contact op met Govers Sierhekwerk uit Budel, niet ver van Weert. Ons bedrijf is een ervaren producent van hekwerken en sierpoorten. Als sinds 1974 weten wij de wensen van onze klanten ten aanzien van hun hekwerk om te zetten in realiseerbare oplossingen. Of het hek nu dient als beveiliging of als sierlijke afscheiding, voor ieder soort hekwerk bent u bij Govers Sierhekwerk aan het juiste adres.

Smeedijzeren hekwerk in standaardmodel of op maat gemaakt

Govers Sierhekwerk in Budel, Noord-Brabant, biedt u graag exact het hekwerk dat u zich wenst. Wij hebben in ons zeer ruime assortiment aan smeedijzeren hekwerk diverse standaardmodellen opgenomen. Een compleet overzicht vindt u op onze website. Tevens kunt u hier op uw gemak alle details nalezen. Vindt u in ons assortiment niet het sierhekwerk dat perfect aansluit bij uw eisen en wensen? Dan is het op maat laten maken van een smeedijzeren hekwerk misschien wel een goed alternatief. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden, waarna wij een sierhekwerk voor u ontwerpen en produceren op onze eigen moderne productieafdeling.

Laat uw hekwerk vakkundig plaatsen

Een smeedijzeren hekwerk laat u met een gerust hart aan ons over, maar wist u dat u ook de plaatsing van uw hekken en poorten, zowel van hout als ijzer, door ons kunt laten uitvoeren? Onze professionele medewerkers plaatsen op vakkundige wijze uw hekwerk. Heeft u vragen over onze dienstverlening of de mogelijkheid om een hekwerk op maat te laten maken? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0495-494453 of door het contactformulier in te vullen.

Bezoeken i.v.m. Corona

In verband met de Corona crisis en voor de veiligheid van ons personeel, stellen wij het op prijs indien u telefonisch contact met ons opneemt indien u ons wilt bezoeken.

Telefoonnummer: 0495 – 494453.

Wij hopen op uw begrip / medewerking in deze!