Heeft u interesse in onze diensten?

Sier hekwerk

Sier hekwerk

Industrieel hekwerk

Toegangscontrole

Home » Staafmatten Budel

Staafmatten Budel

Voor het aanschaffen en laten plaatsen van staafmatten schakelt u natuurlijk een echte deskundige op het gebied van hekwerken in. Welk bedrijf dat is? Govers Sierhekwerk natuurlijk. Ons bedrijf is een totaalleverancier van allerlei soorten hekwerken en sierpoorten en levert enkel hekwerken van de hoogste kwaliteit. Ook voor een vakkundige plaatsing kunt u op ons professionele team van medewerkers rekenen.

Staafmatten geschikt voor de meest uiteenlopende toepassingen

Staafmatten zijn geschikt voor diverse soorten toepassingen. Vooral voor publieke ruimtes is dit type hekwerk zeer populair. Staafmatten doen vaak dienst als omheining bij scholen, speeltuinen en sportvelden bijvoorbeeld. Govers Sierhekwerk wordt regelmatig door gemeentes benadert voor het plaatsen van draadmathekwerk. Wij produceren immers staafmatten die een lange levensduur kennen, vanwege het kwalitatief hoogstaande staal waarvan dit hekwerk gemaakt is en de coating die het staal beschermt tegen alle weeromstandigheden. Wanneer u staalmatten bij Govers Sierhekwerk koopt, dan weet u dat u investeert in een goed product.

Vakkundige plaatsing

Staafmatten aanschaffen doet u dus bij Govers Sierhekwerk, maar ook voor het plaatsen ervan moet u bij ons zijn. Onze deskundige medewerkers kunnen namelijk voor een zorgvuldige en goed afgewerkte plaatsing zorgen. Heeft u vragen over de dienstverlening en producten die Govers Sierhekwerk u kan leveren? Bel dan even naar 0495-494453.

Bezoeken i.v.m. Corona

In verband met de Corona crisis en voor de veiligheid van ons personeel, stellen wij het op prijs indien u telefonisch contact met ons opneemt indien u ons wilt bezoeken.

Telefoonnummer: 0495 – 494453.

Wij hopen op uw begrip / medewerking in deze!