Heeft u interesse in onze diensten?

Sier hekwerk

Sier hekwerk

Industrieel hekwerk

Toegangscontrole

Home » Tuinhek metaal Budel

Tuinhek metaal Budel

Een tuinhek van metaal op maat laten maken kunt u laten doen door Govers Sierhekwerk. Wij besteden niet alleen aandacht aan de functionaliteit en de duurzaamheid van onze hekwerken, maar vinden het, net als onze klanten, ook belangrijk dat een hekwerk er mooi uitziet. Voor velen is een hek immers het eerste wat gasten zien en een mooi aanzien is dan natuurlijk wel zo fijn.

Tuinhek van metaal in de door u gewenste stijl

Govers Sierhekwerk produceert diverse soorten hekwerken voor zowel particulieren als bedrijven. Wij maken daarbij gebruik van verschillende soorten materialen, zoals hout en metaal. Het is maar net waar de klant de voorkeur aan geeft. Misschien wilt u met een tuinhek van metaal met een coating in een specifieke kleur. Of heeft u liever een tuinhek van hout en metaal? Bij ons is veel mogelijk. Bespreek gerust uw wensen met één van onze deskundige medewerkers, dan bekijken we wat de beste optie voor u is. Wij voorzien uw hekwerk natuurlijk ook van een passend hang- en sluitwerk.

Jarenlange ervaring met plaatsen

Govers Sierhekwerk schakelt u dus in als u een tuinhek van metaal op maat wilt laten maken. Echter, dankzij onze jarenlange ervaring met het plaatsen van hekwerken, kunnen onze monteurs voor een snelle installatie van uw tuinhek zorgen. Heeft u vragen over het op maat laten maken van een tuinhek? Wij beantwoorden uw vragen graag. U kunt ons bereiken via het nummer 0495-494453.

Bezoeken i.v.m. Corona

In verband met de Corona crisis en voor de veiligheid van ons personeel, stellen wij het op prijs indien u telefonisch contact met ons opneemt indien u ons wilt bezoeken.

Telefoonnummer: 0495 – 494453.

Wij hopen op uw begrip / medewerking in deze!