Heeft u interesse in onze diensten?

Sier hekwerk

Sier hekwerk

Industrieel hekwerk

Toegangscontrole

Home » Tuinhek Budel

Tuinhek Budel

Een tuinhek van hoge kwaliteit in een mooi design, die vindt u bij Govers Sierhekwerk. Ons bedrijf is een totaalleverancier als het om sierpoorten en hekwerken gaat. Omdat wij ook graag tuinhekken en tuinafscheidingen op maat maken, kunnen wij garanderen dat wij ook u een hek kunnen bieden dat volledig past binnen de stijl van uw tuin en natuurlijk ook binnen uw budget. U een tuinhek van hoge kwaliteit, tegen een zeer aantrekkelijk prijs aanbieden, dat is immers onze missie.

Tuinhek van Govers Sierhekwerk: duurzaam, functioneel en mooi

Een tuinhek moet natuurlijk functioneel zijn en lang meegaan. Maar het oog wil ook wat en daarom produceren wij bij Govers Sierhekwerk tuinhekken in diverse stijlen en van verschillende materialen. Misschien is een tuinafscheiding van metaal met een speciale coating wel iets voor u? Of bent u eerder geïnteresseerd in de natuurlijke uitstraling van een houten tuinhek? Wist u dat een combinatie van hout en metaal ook mogelijk is? De mogelijkheden zijn eindeloos en de keuze voor het juiste tuinhek kan daardoor best lastig zijn. Wanneer u hulp nodig heeft bij het kiezen van het meest geschikte hek, dan staat ons team van deskundige medewerkers voor u klaar u bij het maken van keuzes.

Onderhoud van tuinhek

Eens u een tuinhek gekocht heeft en door Govers Sierhekwerk heeft laten plaatsen, dan is het handig om te weten hoe u deze moet onderhouden, zodat u nog langer van uw hek kunt genieten. Na het aanschaffen van een hekwerk geven wij u daarom graag tips voor hoe u uw hek dient te onderhouden. Heeft u vragen over hoe u een hekwerk het best onderhoudt? Bel dan naar 0495-494453.

Bezoeken i.v.m. Corona

In verband met de Corona crisis en voor de veiligheid van ons personeel, stellen wij het op prijs indien u telefonisch contact met ons opneemt indien u ons wilt bezoeken.

Telefoonnummer: 0495 – 494453.

Wij hopen op uw begrip / medewerking in deze!