Heeft u interesse in onze diensten?

Sier hekwerk

Sier hekwerk

Industrieel hekwerk

Toegangscontrole

Home » Tuinhek Budel

Tuinhek Budel

Een tuinhek van hoge kwaliteit in een mooi design, die vindt u bij Govers Sierhekwerk in Budel, vlak bij Weert. Ons bedrijf is een totaalleverancier als het om sierpoorten en hekwerken gaat. Omdat wij ook graag tuinhekken en tuinafscheidingen op maat maken, garanderen wij hekwerk dat volledig past binnen de stijl van uw tuin. Hierbij blijven we natuurlijk ook binnen uw vastgestelde budget. U een tuinhek aanbieden van hoge kwaliteit, tegen een zeer aantrekkelijk prijs, dat is immers onze missie.

Uw unieke tuinhek: duurzaam, functioneel en esthetisch

Een hek om uw tuin moet natuurlijk functioneel zijn en lang meegaan. Maar het oog wil ook wat, en daarom produceren wij bij Govers Sierhekwerk in Budel tuinhekken in diverse stijlen en van verschillende materialen. Misschien is een tuinafscheiding van metaal met een speciale coating wel iets voor u? Of bent u eerder geïnteresseerd in de natuurlijke uitstraling van een houten tuinhek? Wist u dat een combinatie van hout en metaal ook mogelijk is? De opties zijn eindeloos en de keuze voor het juiste hek kan daardoor best lastig zijn. Wanneer u hulp nodig heeft bij het kiezen van het meest geschikte hek, dan staat ons team van deskundige medewerkers voor u klaar.

Reken op onze vakkundigheid, ook op het gebied van onderhoud

Eens u een tuinhek voor uw voortuin of achtertuin gekocht heeft en door Govers Sierhekwerk heeft laten plaatsen, dan is het handig om te weten hoe u het moet onderhouden. Na het aanschaffen van uw hekwerk geven wij u daarom graag tips voor hoe u uw hek dient te onderhouden. Heeft u vragen over hoe u een hekwerk het best onderhoudt? Bel dan naar 0495-494453 of vul het contactformulier in.

Bezoeken i.v.m. Corona

In verband met de Corona crisis en voor de veiligheid van ons personeel, stellen wij het op prijs indien u telefonisch contact met ons opneemt indien u ons wilt bezoeken.

Telefoonnummer: 0495 – 494453.

Wij hopen op uw begrip / medewerking in deze!