Heeft u interesse in onze diensten?

Sier hekwerk

Sier hekwerk

Industrieel hekwerk

Toegangscontrole

Home » Voortuin hek Budel

Voortuin hek Budel

Zoekt u voor uw voortuin nog een kwalitatief goed en sierlijk hek? Waarom zou u dan geen contact opnemen met Govers Sierhekwerk? Ons bedrijf is een specialist als het gaat om het produceren en plaatsen van hekwerken en sierpoorten. Daarbij kijken wij altijd naar de stijl van uw voortuin, want een hek moet natuurlijk wel bij de stijl van uw tuin passen. Wij horen natuurlijk ook graag uw ideeën ten opzichte van uw tuinhek aan.

Uw voortuin krijgt meer sfeer met sierlijk hek op maat

Een hek op maat laten maken en laten plaatsen door de deskundige monteurs van Govers Sierhekwerk is een goed idee voor als u meer sfeer in uw voortuin wilt brengen. Bij Govers Sierhekwerk kunt u zelf bepalen in welke stijl u uw tuinhek graag zou willen zien. Wilt u een houten hek met een natuurlijke uitstraling in uw voortuin? Of is een hek met metaal en glas iets voor u? Voor welk materiaal u ook kiest, ieder tuinhek dat Govers Sierhekwerk produceert voldoet aan de ISO NEN gestelde kwaliteitsnormen en draagt het HEKMERK keurmerk. Onze hekwerken gaan jarenlang mee.

Voortuin hek met passend hang- en sluitwerk

Ieder voortuin hek dat Govers Sierhekwerk produceert in onder andere de omgeving van Helmond, wordt vakkundig geplaatst en geleverd met een passend hang- en sluitwerk. Uw tuinhek dient immers niet alleen ter decoratie, maar moet uw voortuin ook afsluiten. Heeft u vragen over het op maat laten maken van een tuinhek? Schroom dan niet even te bellen naar 0495-494453.

Bezoeken i.v.m. Corona

In verband met de Corona crisis en voor de veiligheid van ons personeel, stellen wij het op prijs indien u telefonisch contact met ons opneemt indien u ons wilt bezoeken.

Telefoonnummer: 0495 – 494453.

Wij hopen op uw begrip / medewerking in deze!