Industriële hekwerken | Govers Sierhekwerk

Hekwerk voor industriële toepassingen.

Het leveren van hekwerken behoort tot het vakgebied van Govers Sierhekwerken. Als specialist draaien wij ons hand niet om voor het leveren van industriële hekwerken. Onze hekwerken kunnen dienen als een beveiliging van uw terrein of als afscheiding van uw grondgebied. Met stevige industriële hekwerken wordt het eenvoudiger om uw terrein te beveiligen. Voor indringers wordt het lastiger om binnen te komen en op het hekwerk heeft u mogelijkheden om camera’s te plaatsen. Onze specialisten kijken graag met u mee om uw terrein te beveiligen met industriële hekwerken.

Industriële hekwerken

Industriële draaipoorten

Draaipoorten met industriële toepassingen Om uw bedrijventerrein of industrieterrein te beveiligen zijn draaipoorten een uitstekende manier.

Industriële schuifpoorten

Schuifpoort voor industriële toepassingen!

Doorrijbeveiliging

Doorrijbeveiliging Doorrijbeveiliging is al lange tijd een vast onderdeel binnen ons aanbod.

Gaashekwerken

Veilige gaashekwerken, kwalitatief gaashekwerk

Draadmathekwerk

Draadmathekwerk Govers Sierhekwerk is gespecialiseerd in het leveren van duurzame kwaliteitshekwerken.

Spijlenhekwerken

Spijlen hekwerk Een spijlenhekwerk is een van de meest stevige beveiligingshekwerken.

Sporthekwerken

Sporthekwerken Ook hekwerken voor sportveld afscheidingen behoren tot de mogelijkheden bij Govers Sierhekwerk.

Afrastering

Bent u op zoek naar een afrastering of omheining voor uw perceel of tuin?

Voor iedere situatie een passende oplossing

Govers Sierhekwerken gaat voor iedere situatie opzoek naar een passende oplossing. Zo kan een gaashekwerk soms een betere oplossing zijn dan een spijlen hekwerk. We vinden het prettig om samen naar de situatie te kijken en welke oplossing hierbij past. Zo kan een gaaswerk veel vriendelijker ogen vergeleken met een industriële schuifpoort. Samen kijken we naar welke industriële hekwerken het beste passen op uw terrein. Zo kunnen we een oplossing vinden waar u nog jaren van kan genieten.

Industriële hekwerken voor sportvelden

Onze hekwerken worden niet alleen geplaatst op industrieterreinen of bedrijventerreinen. Zo kan u ervoor kiezen om een sportveld af te zetten met een professioneel hekwerk. Voetballers veroorzaken op deze manier geen overlast meer door overvliegende ballen. Maar u kunt het hekwerk ook gebruiken om het sportveld af te sluiten als er geen gebruik van gemaakt wordt. Op deze manier kan u een sportclub alleen toegankelijk maken voor sporters.

Hekwerken met beveiliging

Dankzij het installeren van FAAC op industriële hekwerken kan u nu zelf bepalen wie u wel of niet binnenlaat. FAAC is een geautomatiseerd systeem die u kan plaatsen op een schuifpoortsysteem. Eventueel kan dit in combinatie met een intercom en/of camera. Zo kan u zelf bepalen wie er wel of niet binnen komt op uw terrein dankzij een vakkundige beveiliging.