Beveiliging begint buiten

Home » Industriële hekwerken

INDUSTRIËLE HEKWERKEN

Voor industrieel hekwerk van de hoogste kwaliteit gaat u naar Govers Sierhekwerk in Budel. Wij staan garant voor het leveren van kwalitatief hoogstaand hekwerk met de beste service en tonen dat aan met het HEKMERK keurmerk waarover wij beschikken. Hiermee laten wij zien dat onze producten aan de actuele Europese richtlijnen voor poorten en hekken voldoen. Daarmee hebben wij de juiste kennis in huis om hekken op professionele wijze te plaatsen.

Industrieel en klassiek hekwerk voor degelijke beveiliging, met mooi aanzicht

Met het industrieel hekwerk dat u bij Govers Sierhekwerk in Budel, nabij Weert, kunt aanschaffen, kunt u uw bedrijventerrein of industrieterrein uitstekend beveiligen. Indringers maken geen kans meer en de kans op diefstal van goederen wordt aanzienlijk verlaagd. Natuurlijk wilt u wel dat het industrieel hekwerk past bij het aanzicht van uw bedrijf. Daarom hebben wij een zeer groot aanbod aan diverse soorten hekwerk, bijvoorbeeld in de stijl van klassiek en modern. Zo kunt u kiezen voor een gaashekwerk, een spijlenhekwerk, een draaipoort of een schuifpoort. Uw keuze is uiteraard afhankelijk van uw smaak en de gewenste functionaliteit van het hekwerk. Natuurlijk helpen wij u graag bij het maken van een keuze, wanneer u er zelf niet uitkomt.

Verschillende varianten van industrieel hekwerk zijn mogelijk

Onze specialisten uit Budel kijken graag met u mee om uw terrein te beveiligen met industriële hekwerken:

 • DUBBELE DRAAIPOORTEN
  In diverse uitvoeringen mogelijk waaronder spijlen- en draadmatuitvoering, handbediend of geautomatiseerd. Onze draaipoorten zijn zeer functioneel, met een aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding. De poorten worden gebruikt op de meest uiteenlopende locaties! Een duurzame oplossing voor dagelijks gebruik. Leverbaar in verschillende uitvoeringen waardoor het een draaipoort wordt met een tijdloze of strakke uitstraling. Daarbij is de toegang maximaal; de poort is namelijk leverbaar in verschillende breedtes.
 • SCHUIFPOORTEN
  Aluminium of stalen schuifpoorten, diverse uitvoeringen mogelijk, handbediend of geautomatiseerd. Onze schuifpoorten zijn poorten die functionaliteit, energiezuinigheid en de juiste prijs-kwaliteitverhouding samen brengen. De poorten zijn strak vormgegeven. Ook zijn kwaliteit en veiligheid gewaarborgd. Door de uitgekiende ontwerpen zijn de onderhoudskosten minimaal.
 • POORTAUTOMATISERING
  Automatische systemen voor het openen van draai- en schuifpoorten.
 • GAASHEKWERK
  Goedkope en duurzame oplossing voor het omheinen van grote terreinen of oppervlakten!
 • DRAADMATHEKWERK
  Moderne, industriële afscheiding die niets afdoet aan de omgeving!
 • SPIJLENHEKWERK
  Een van de meest stevige soorten beveiligingshekwerk. Door de solide spijlen is er geen beweging in te krijgen!
 • SPORTHEKWERK
  Veldafscheiding behoort ook tot de mogelijkheden bij Govers Sierhekwerk.
 • DOORRIJBEVEILIGING
  Dit type hekwerk wordt gebruikt voor terreinbeveiliging met verhoogd risico waar
  voertuigen dienen te worden gehinderd bij geforceerd in- en uitrijden.

Klassiek industrieel hekwerk met FAAC beveiliging

Wanneer u uw terrein wilt beveiligen met meer dan alleen een klassiek industrieel hekwerk en een klassieke poort, dan is de installatie van een FAAC systeem misschien een goede optie. Met dit systeem kunt u zelf bepalen wie het terrein mag betreden en wie niet. FAAC kan in combinatie met een camera of een intercom gebruikt worden. Heeft u vragen over de werking van dit systeem? Bel dan gerust even naar 0495-494453 of vul het contactformulier in.

Bezoeken i.v.m. Corona

In verband met de Corona crisis en voor de veiligheid van ons personeel, stellen wij het op prijs indien u telefonisch contact met ons opneemt indien u ons wilt bezoeken.

Telefoonnummer: 0495 – 494453.

Wij hopen op uw begrip / medewerking in deze!