Afrastering model Groeseind - Govers Sierhekwerk | Afrastering

Bent u op zoek naar een afrastering of omheining voor uw perceel of tuin? Govers Sierhekwerk heeft jarenlange ervaring met het produceren en plaatsen van dit type hekwerk. Voor diverse klanten hebben wij verschillende soorten afrastering geplaatst zoals bijvoorbeeld speciale hekwerk afrasteringen, gaashekwerken en spijlenhekwerken.

Afrastering van uw perceel!

Natuurlijk vindt u het belangrijk dat uw perceel niet toegankelijk is voor iedereen. U wilt immers wat privacy en misschien ook wel uw gras beschermen tegen personen en dieren. Om hiervoor te zorgen kunt u een afrastering plaatsen. Dit zorgt ervoor dat het niet direct toegankelijk is voor iedereen maar wel iedereen kan zien hoe uw tuin eruit ziet! Wie wil niet laten zien dat uw gras groener is dan het gras van de buurman? En dankzij een afrastering zorgt u ervoor dat er niemand ongewenst op uw groene gras loopt.

Afrastering ter bescherming

Dit model is speciaal geproduceerd voor dit type veld. Uiteraard kunnen wij ook dit model produceren voor uw perceel, tuin of veld. Dit model is karakteristiek, eigentijds en heeft een speelse uitstraling door het gebruik van schuine spijlen. Dit geeft het ook een unieke uitstraling! Het gehele hekwerk is voorzien van een Q4 thermische coating dat corrosie tegen gaat. Door het hekwerk goed te onderhouden kunt u er jarenlang van genieten! Doordat het hekwerk deze speciale coating heeft is het zeer onderhoudsvriendelijk. Govers Sierhekwerk geeft u natuurlijk ook tips voor een optimaal onderhoud van uw afrastering!

 

Afrastering voor sportvelden en parken

Voor het beschermen en beveiligen van sportvelden en sportparken is een afrastering noodzakelijk. Omdat sportvelden een gewilde plaats zijn voor jongeren om samen te komen (buiten de openingstijden), worden er aan dit type afrastering andere eisen gesteld. Govers heeft voor sportparken afrasteringen op maat ontwikkeld en geplaatst. Hierdoor zijn deze sportvelden beter beschermd en beveiligd.