Gaashekwerken | Voorbeeld van een gaashekwerk van Govers

Veilige gaashekwerken, kwalitatief gaashekwerk


Gaashekwerken bieden een lichte en praktische beveiligingsoplossing voor uw terrein. Bij een gaashekwerk zijn estetische factoren minder van belang maar het heeft toch een transparant en vriendelijk karakter. Gaashekwerken zijn een goedkope en duurzame oplossing voor het omheinen en beveiligen van grote terreinen of oppervlakten. Ook in landschappelijke omgevingen en rondom privéterreinen biedt gaashekwerk een effectieve beveiliging.

Al ons hekwerk wordt geproduceerd op basis van hoogwaardige grondstoffen en materialen voor optimale kwaliteit. Daarnaast worden de hekwerken behandeld voor uitstekende duurzaamheid en lange bewaring van eventuele kleuren.

Uiteraard is het hekwerk te leveren in verzinkte en gecoate uitvoering. Govers levert types met bovenbuis en wanneer gewenst met puntdraad houders en prikkeldraad.

 

Gaashekwerk Type ZB

  Hekwerk van de allerbeste kwaliteit Beveiliging met een vriendelijk karakter. Dit gaashekwerk is een relatief onopvallende en tevens heel functionele oplossing voor de meest uiteenlopende terreinomstandigheden. Ook in landschappelijke omgevingen en rondom privéterreinen biedt gaashekwerk een effectieve beveiliging met een in alle opzichten vriendelijk karakter. Het type gaashekwerk ZB is gaashekwerk met bovenbuis zonder prikkeldraad. […]

Gaashekwerk Type RB/SB

  Veelzijdig hekwerk van de allerbeste kwaliteit Beveiliging met een vriendelijk karakter.   Dit gaashekwerk is een relatief onopvallende en tevens heel functionele oplossing voor de meest uiteenlopende terreinomstandigheden. Ook in landschappelijke omgevingen en rondom privéterreinen biedt gaashekwerk een effectieve beveiliging met een in alle opzichten vriendelijk karakter. Het type gaashekwerk RB/SB is gaashekwerk met […]