Home » Industriële hekwerken » Schuifpoorten

Schuifpoort

Een schuifpoort kopen voor het beveiligen van uw bedrijventerrein doet u bij Govers Sierhekwerk. Met een schuifpoort kunt u indringers van uw terrein weren en daarmee ook de kans of diefstal verkleinen. Natuurlijk wilt u wel dat het hek er mooi uitziet, voor het geval u gasten wilt ontvangen. Bij Govers Sierhekwerk hoeft u zich daar geen zorgen om te maken. Ons hekwerk heeft een mooie moderne uitstraling, zodat deze niet in het aanzicht stoort.

Schuifpoort voor industriële toepassingen die voldoen aan Europese regels

Wanneer u een schuifpoort bij Govers Sierhekwerk aanschaft, dan weet u zeker dat u in een goed en modern hekwerk investeert. Govers Sierhekwerk heeft namelijk het keurmerk HEKMERK gekregen. Dit is een betrouwbaar keurmerk dat aantoont welke producten en bedrijven voldoen aan de Europese wetgeving, regels en veiligheidsnormen op het gebied van poorten en hekken. Bovendien toont het keurmerk ook dat het bedrijf beschikt over professionele medewerkers met voldoende kennis over hun vakgebied. Voor een schuifpoort van hoge kwaliteit zit u bij Govers Sierhekwerk goed, maar u kunt ook op ons rekenen wanneer u uw hekwerk op vakkundige en zorgvuldige wijze door ons wilt laten plaatsen in onder andere de omgeving van Helmond.

Verschillende schuifpoorten verkrijgbaar

Bij Govers Sierhekwerk kunt u een A liner schuifpoort aanschaffen, maar ook voor een Comfort-liner schuifpoort kiezen. Beide typen hebben hun eigen specificaties en het is afhankelijk van uw wensen welk type het meest geschikt is. Lees gerust de gedetailleerde beschrijving op onze website. Indien u daarna nog vragen heeft over de schuifpoorten die u bij Govers Sierhekwerk kunt aanschaffen, dan kunt u bellen naar 0495-494453.

Wilt u meer weten?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Bezoeken i.v.m. Corona

In verband met de Corona crisis en voor de veiligheid van ons personeel, stellen wij het op prijs indien u telefonisch contact met ons opneemt indien u ons wilt bezoeken.

Telefoonnummer: 0495 – 494453.

Wij hopen op uw begrip / medewerking in deze!