Heeft u interesse in onze diensten?

Sier hekwerk

Sier hekwerk

Industrieel hekwerk

Toegangscontrole

Home » Elektrisch hek Budel

Elektrisch hek Budel

Een elektrisch hek bestelt u natuurlijk bij Govers Sierhekwerk in Budel, dé specialist voor ieder soort hekwerk. Wij leveren zowel sierpoorten als diverse soorten hekwerken; voor een elektrisch hek bent u bij ons zeker aan het juiste adres. Dit type hek functioneert als een zeer effectieve terreinbeveiliging voor bijvoorbeeld een bedrijventerrein of industrieterrein.

Elektrisch hek: diverse modellen verkrijgbaar

Bent u op zoek naar een goed functionerende terreinbeveiliging? Dan is elektrisch hekwerk aanschaffen en laten installeren door Govers Sierhekwerk uit Budel, niet ver van Weert, een goed idee. Enerzijds kunnen wij een automatische draaipoort voor u op maat maken, maar we hebben ook een aantal standaard draaipoorten in ons aanbod. Anderzijds kunnen wij ook een schuifpoort bij u op het bedrijventerrein installeren. Ook deze is in verschillende varianten en groottes verkrijgbaar. Maar of u nu voor een draaipoort of een schuifpoort kiest, voor beide geldt dat zij ongenodigde gasten van uw terrein houden. En dat is natuurlijk wel zo fijn.

Het ultieme gemak van een automatisch hekwerk

Met een automatisch hekwerk beschikt u over een heel gemakkelijk systeem om mensen binnen en buiten uw terrein te laten. Hoe u dit systeem graag zou implementeren, is volledig aan u. Wij luisteren daarbij graag naar wat u in gedachten heeft. Dit automatische elektrische hekwerk is dan ook interessant voor zowel particulieren als bedrijven. Uw woning heeft namelijk zeker baat bij een volledig geautomatiseerd en gebruiksvriendelijk systeem. Voor uw bedrijventerrein kan het noodzakelijk zijn om een veiliger terrein te creëren. Raadpleeg hierbij vooral de adviezen van onze specialisten wanneer u niet zeker bent over wat de beste oplossing voor u is. Zij beschikken namelijk over veel ervaring en raden u, als u dat wenst, de beste opties aan.

Voor particulieren en bedrijven

Govers Sierhekwerk installeert met de grootste zorgvuldigheid elektrisch hekwerk op uw bedrijventerrein of industrieterrein. Echter kunnen ook particulieren bij ons terecht voor het aanschaffen van een sierpoort of ander soort hekwerk, bijvoorbeeld met automatisering. Wilt u meer weten over de hekwerken die u bij ons kunt aanschaffen? Aarzel dan niet om even te bellen naar 0495-494453 of om ons contactformulier in te vullen. Bezoek daarnaast ook zeker eens onze showroom voor een duidelijk beeld van ons volledige aanbod.

Bezoeken i.v.m. Corona

In verband met de Corona crisis en voor de veiligheid van ons personeel, stellen wij het op prijs indien u telefonisch contact met ons opneemt indien u ons wilt bezoeken.

Telefoonnummer: 0495 – 494453.

Wij hopen op uw begrip / medewerking in deze!